Voor hardlopers
Cifla is “dé club voor hardlopers” en stelt zich als doel optimale hardloopprestaties te bevorderen in een ongedwongen sfeer. Vrij vertaald: wie bij Cifla loopt, is wel prestatiegericht, maar de focus ligt vooral op het verbeteren van je eigen tijden, niet op de onderlinge competitie. Presteren kan bij ons op elk niveau en er wordt op alle niveaus serieus getraind of je nu meedoet aan Nederlandse kampioenschappen of alleen voor je plezier loopt. Cifla heeft ongeveer 350 leden.
Cifla investeert veel in de opleiding van trainers. Alle trainers werken met schema’s die gericht zijn op verbetering van conditie en snelheid, op looptechniek en op blessurepreventie. Er zijn trainingsgroepen op verschillende niveaus. Op verzoek maakt een trainer een individueel schema voor jou om naar een speciaal doel toe te trainen. Ook de jeugd kan bij ons terecht. Ben je tussen de 12 en 18 jaar jong en lijkt hardlopen je wat? Dan is Cifla beslist een vereniging voor jou! Bij ons kun je je talent ontwikkelen en vooral het plezier in hardlopen ervaren. Ook Racerunners kunnen bij Cifla terecht. Lees hierover meer bij het trainingsaanbod. Kom eens kijken bij Cifla!
Trainen bij Cifla
Lid worden
Lid worden doe je via een inschrijfformulier op deze site. Je ontvangt dan een bevestingsmail met verdere instructies. Inschrijving kan op elk moment in het jaar. Om de sfeer te proeven kun je gedurende een week kosteloos en zonder enige verplichting trainingen volgen bij Cifla.

[fontawesome_icons]

Onze Sponsors

 

CIFLA Racerunning wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

FondsGehSport kl

kiwanisclub nijmegen logo


Logo Beide Weeshuizen

Logo Berg en Dal

Logo Willis Towers Watson   

2eHandsZorghulpmiddelen kl

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN