Cifla-activiteiten

Actuele activiteiten voor en door Ciflaten

 

Op 19 november a.s. vindt weer de Zevenheuvelenloop plaats, traditiegetrouw tevens het clubkampioenschap op de weg voor Ciflaten. Na afloop weer gezellig naborrelen met medeciflaten in café Groenewoud, vanaf 15:00 uur, kleine zaal. Consumpties voor eigen rekening.

Loop de Zevenheuvelenloop in je Cifla-clubshirt!

Elke Ciflaat die de Zevenheuvelenloop doet, is automatisch deelnemer aan dit clubkampioenschap. Je hoeft je dus niet apart in te schrijven. Het is natuurlijk wel leuk als Ciflaten herkenbaar zijn tijdens de wedstrijd. Dus trek een clubshirt aan! Heb je er nog geen? Mail even naar kleding@cifla.nl en bestel er voor € 15,00 een T-shirt of een hemd.

Komt allen en veel succes gewenst bij de wedstrijd!

 Bestuur A.V. CIFLA

Zilveren Waalbrugspeld voor Theo Terhaard

Tijdens het jubileumfeest op 9 september, ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Cifla, werd voorzitter Theo Terhaard onderscheiden met de Zilveren Waalbrugspeld, de hoogste stadsonderscheiding die de gemeente Nijmegen kent. De totaal verblufte Theo ontving de speld uit handen van burgemeester Hubert Bruls.

Nieuwe CIFLA trainers gezocht!


Zonder trainers geen trainingen. Zonder trainingen geen Cifla. Kortom: als ons trainerscorps niet op peil blijft, is de toekomst van de club in gevaar. Cifla heeft dringend aanvulling nodig. Is trainer worden iets voor jou? Ben je bereid om regelmatig, bijvoorbeeld 1 of 2 keer per maand (vaker mag ook) looptraining te geven aan een Cifla-groep? Informeer dan bij de trainerscoördinator naar de opleidingsmogelijkheden.


Naast de officiële trainersopleidingen van de Atletiekunie kun je misschien ook “Cifla-invaltrainer” worden. Dat is nogal informeel, maar jij kunt dan incidenteel de groep overnemen als de vaste trainer onverwacht uitvalt. Hiervoor stellen we enkele basiseisen, zoals loopervaring, verantwoordelijkheid nemen voor veiligheid, communicatie met de groep, parcours-bekendheid. Ook hiervoor geldt: neem contact op met de trainerscoördinator Jeannine Liebrand (trainingen@cifla.nl) en overleg met haar wat jij kunt bijdragen.

 

Banner Team7Heuvelen

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 

Partners

NeerlandiaHoutenVloeren kl

 

 

 

 

 

Sponsors Racerunning

gehandicaptensport kl

2ehandszorghulpmiddelen kl

gemeentebergendal kl

 

LogoBeideWeeshuizen

 

LogoWillisTowersWatson