Informatie Nieuwjaarsloop

De 46ste editie van de Nijmeegse Nieuwjaarsloop zit erop!

 Hier vind je de uitslagen van editie 46 (2020)!

 

De 47ste editie van de Nijmeegse Nieuwjaarsloop is op:

Zondag 3 januari 2021 

We zien je graag aan de start op 3 januari 2021!

  

Jeugdcrosscompetitie Rijk van Nijmegen
Ook dit jaar werkten we weer samen met de Jeugdcrosscompetitie Rijk van Nijmegen. Word jij de jeugdcrossloop-kampioen van Nijmegen en omgeving?

De competitie omvat vier wedstrijden: Molenhoeks Makkie, de Maldense Bosloop, de Nieuwjaarsloop en de Leemkuilcross. Er zijn bij de Nijmeegse Nieuwjaarsloop 2 afstanden voor de Jeugdcrosscompetitie: de jeugd met geboortejaar 2007-2013 loop 1750m (dat zijn 3 rondjes) en de jeugd met geboortejaar 2004-2006 loopt een ronde van 5 km.

Alle jeugddeelnemers van de Nieuwjaarsloop worden natuurlijk beloond met een mooie medaille! Meer informatie over de Jeugdcrosscompetie Rijk van Nijmegen vind je hier.

Programma en kosten (onder voorbehoud)

Starttijd Onderdeel Voorinschrijving Nainschrijving
10.30u 5km 7 euro 8 euro
10.30u Jeugdcross 5km 7 euro 8 euro
11.15u Jeugdcross 1,75km 3 euro 4 euro
11.45u 10km 7 euro 8 euro

 

Bijdrage aan Natuurmonumenten

Per inschrijving gaat een bedrag naar Natuurmonumenten. Met die bijdrage kunnen sportactiviteiten in de natuur mogelijk blijven en worden paden en andere faciliteiten onderhouden.


Tijdregistratie

Er is elektronische tijdwaarneming en er wordt een uitslag bekend gemaakt. De Nijmeegse Nieuwjaarsloop is een 100% recreatieve loop en er worden geen prijzen uitgereikt. 

Contact

nieuwjaarsloop@cifla.nl

 

Privacy

Voor deelname aan evenementen van AV Cifla geldt de privacyverklaring van AV Cifla, die te vinden is op de website.

Foto’s en video’s

Voor de communicatie op de website, sociale media en andere (lokale) media wil AV Cifla gebruik kunnen maken van foto’s en video’s gemaakt tijdens trainingen, wedstrijden en andere activiteiten van de vereniging. Op deze foto’s en video’s kunnen personen herkenbaar in beeld zijn. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit kenbaar maken aan de secretaris van onze vereniging (secretariaat@cifla.nl). De geplaatste foto’s en video’s op de website en sociale media van AV Cifla zullen wij in dat geval voor zover mogelijk verwijderen.

 

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 
 

Copyright

Copyright

Alle foto's zijn afkomstig van fotografen van AV Cifla en mogen niet zonder toestemming van het bestuur van AV Cifla worden gebruikt.

Partners Wedstrijden

 

haasje logo

 

 Run2Day Nijmegen logo

Verantwoording

De Leemkuilcross wordt georganiseerd door AV Cifla en NSAV ‘t Haasje

De Leemkuilcross en de Nieuwjaarsloop worden gesponsored door Run2Day

Foto’s op deze site door Gerwin Godschalk en Eric “Kiekjesdief” Beatse.