• vaandel-njl-2019-bew-03
  • vaandel-njl-2019-bew-07
  • vaandel-njl-2019-bew-08
  • vaandel-njl-2019-bew-05
  • vaandel-njl-2019-bew-06
  • vaandel-njl-2019-bew-02
  • vaandel-njl-2019-bew-01
  • vaandel-njl-2019-bew-04

Informatie Nieuwjaarsloop

 

De 45ste editie van de Nijmeegse Nieuwjaarsloop was op:

Zondag 6 januari 2019

  Het zit erop, klik hier voor de uitslagen 2019!

 

We zien je graag aan de start bij de 46e editie, op zondag 5 januari 2020! 

Programma:

Starttijd  Onderdeel Afstand Voorinschrijving (tot 5 jan 2019) Na-inschrijving (wedstrijddag)
10.30u 5 km 5000m  7 euro 8 euro
11.15u jeugdcross 1750m 3 euro 4 euro 
11.45u 10 km 10.000m 7 euro 8 euro

 

Afhalen startnummer en T-shirt

Begin het jaar 2019 sportief met de Nijmeegse Nieuwjaarsloop! De start-finish is in Heumersoord, aan de Scheidingsweg te Nijmegen. Om onze 45e editie te vieren is er voor alle voorinschrijvers (die zich voor 18 december 2018 inschrijven) een aandenken in de vorm van een originele Nijmeegse Nieuwjaarsloop hardloop T-shirt! Geef je maat aan op het inschrijfformulier.

Het startnummer voor de voorinschrijvers (tot 18 december 2018 met T-shirt) is tussen 31 december 2018 en zaterdag 5 jan 2019 af te halen bij Run2Day Nijmegen aan de Van Schevichavenstraat 1a. Daarna zijn de startbewijzen en T-shirts op zondag 6 januari 2019 af te halen in de kantine van Nijmegen Atletiek aan de Heemraadstraat in Nijmegen. Dit is ongeveer 500m van de start-finishlocatie. Startnummers zijn af te halen vanaf  9 uur tot 15 minuten voor de start van de betreffende afstand. Na-inschrijvers kunnen zich inschrijven tot 15 minuten voor de start van de betreffende afstand in de kantine van Nijmegen Atletiek.

Jeugdcrosscompetitie Rijk van Nijmegen

Nieuw dit seizoen is onze samenwerking met de Jeugdcrosscompetitie Rijk van Nijmegen. Word jij de jeugdcrossloop-kampioen van Nijmegen e.o. 2018-2109?

De competitie omvat vier wedstrijden: Molenhoeks Makkie, de Maldense Bosloop, de Nieuwjaarsloop en de Leemkuilcross. Voor het eindklassement is deelname aan drie van deze wedstrijden noodzakelijk. De nummers 1 tot en met 3 van de crosscompetitie ontvangen na afloop van de Leemkuilcross, naast eeuwige roem, een prijs. Er zijn bij de Nijmeegse Nieuwjaarsloop twee afstanden: de jeugd geboortejaar 2006-2012 loopt een rondje van 1750m (bestaande uit drie rondjes) en de jeugd geboortejaar 2003-2005 loopt een ronde van 5km.

Alle overige informatie over de leeftijdscategorieën, het wedstrijdreglement en het tussenklassement vind je op de website van Nijmegen Atletiek.

Tijdsregistratie

Er is elektronische tijdwaarneming en er wordt een uitslag gemaakt. De Nijmeegse Nieuwjaarsloop is een 100% recreatieve loop en vandaar dat de organisatie geen prijzen uitreikt.

Privacy

Voor deelname aan evenementen van AV Cifla geldt de privacyverklaring van AV Cifla, die te vinden is op de website.

Foto’s en video’s

Voor de communicatie op de website, sociale media en andere (lokale) media wil AV Cifla gebruik kunnen maken van foto’s en video’s gemaakt tijdens trainingen, wedstrijden en andere activiteiten van de vereniging. Op deze foto’s en video’s kunnen personen herkenbaar in beeld zijn. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit kenbaar maken aan de secretaris van onze vereniging (secretariaat@cifla.nl). De geplaatste foto’s en video’s op de website en sociale media van AV Cifla zullen wij in dat geval voor zover mogelijk verwijderen.

Parkeren

Wij adviseren deelnemers indien mogelijk met de fiets te komen. Sportpark Brakkenstein is tevens bereikbaar vanuit Nijmegen-centrum per bus: lijn 14 naar Brakkenstein. Parkeren met de auto kan op de parkeerplaats bij het sportpark.

Meer informatie

Vragen? Mail naar nieuwjaarsloop@cifla.nl of gebruik ons contactformulier. Kijk voor het laatste nieuws ook op onze facebookpagina:


 De Nieuwjaarsloop wordt gesponsored door

 

run2day nijmegen logo

 

 

 

nijmeegse nieuwjaarsloop klein1

fig1 informatie nieuwjaarsloop

More in this category: Parcours Nieuwjaarsloop »

Sponsors

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 
 

Copyright

Copyright

Alle foto's zijn afkomstig van fotografen van AV Cifla en mogen niet zonder toestemming van het bestuur van AV Cifla worden gebruikt.

Partners Wedstrijden

 

haasje logo

 

 Run2Day Nijmegen logo

Verantwoording

De Leemkuilcross wordt georganiseerd door AV Cifla en NSAV ‘t Haasje

De Leemkuilcross en de Nieuwjaarsloop worden gesponsored door Run2Day

Foto’s op deze site door Gerwin Godschalk en Eric “Kiekjesdief” Beatse.