Inschrijving Nieuwjaarsloop is geopend!

 De inschrijving voor 2018 is geopend!

  • De inschrijving is nu geopend, dit gaat via inschrijven.nl
  • Ook in 2018 kun je het jaar sportief beginnen met deelname aan de 5 km, 10 km of de combi (je loopt eerst de 5 km (start 10.30u) en aansluitend de 10 km (start 11.15u)).
  • Voor-inschrijving is mogelijk tot zaterdag 6 jan 23.59 uur.
  • Na-inschrijven is mogelijk op 7 januari 2018 tot 15 minuten voor de start van het betreffende onderdeel  in de kantine van Nijmegen Atletiek.
  • Het startnummer voor de voorinschrijvers (tot 2 januari) is tussen 4 en 6 januari af te halen bij Run2Day Nijmegen aan de Van Schevichavenstraat 1a. Daarna zijn de startbewijzen op zondag 7 januari af te halen in de kantine van Nijmegen Atletiek aan de Heemraadstraat te Nijmegen. Dit is ongeveer 500 meter van de start/finishlocatie. Startnummers zijn af te halen tot 15 minuten voor de start van je onderdeel.

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 

Copyright

Copyright

Alle foto's zijn afkomstig van fotografen van AV Cifla en mogen niet zonder toestemming van het bestuur van AV Cifla worden gebruikt.

Partners Wedstrijden

 

haasje logo

 

 Run2Day Nijmegen logo

Verantwoording

De Leemkuilcross wordt georganiseerd door AV Cifla en NSAV ‘t Haasje, met ondersteuning van Run2Day.

Foto’s op deze site door Gerwin Godschalk en Eric “Kiekjesdief” Beatse.