Versla de Maartensberg!

 

VERSLA DE BERG VOOR DE MAARTENSCHOOL!


De St. Maartenschool in Ubbergen, een school voor speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke ofmeervoudige beperking en langdurig zieke kinderen in Ubbergen, moet bezuinigen. En niet een beetje ook. Door de invoering van passend onderwijs komt er jaarlijks maar liefst € 1,8 miljoen minder beschikbaar voor het bieden van de juiste combinatie van zorg en onderwijs voor de leerlingen. De Stichting Vrienden van de Maartenschool ziet daar als een berg tegenop en verzet zich hier tegen, onder andere door het organiseren van de MaartensChallenge.

De St. Maartenschool ligt op het terrein van de Sint Maartenskliniek in een stevig glooiend landschap. Op dit terrein wordt op zaterdag 30 september 2017 de MaartensChallenge gehouden. Er is een mooie ronde uitgezet van ongeveer 2,5 km en met je team (bestaande uit minimaal 2 en maximaal 4 personen) is het de bedoeling de berg in een 3-uurs estafette hardloopwedstrijd zo vaak mogelijk te bedwingen.

Je hoeft niet continu te rennen, want je loopt in estafette, waarbij je tussendoor op adem kunt komen. Sportief is het een stevige uitdaging. Maar we dagen je team ook uit om fondsen te werven voor de Maartenschool, want alleen met jouw hulp kan de school zijn fantastische werk blijven voortzetten.

15km Trail
Loop je liever alleen, maar wil je wel een topprestatie leveren. Ren of wandel dan mee met de 15 km lange trail. Loop over prachtige bospaadjes en ga de strijd aan met de vele hoogteverschillen.

Aanmelden en meer informatie via de site van de maartenchallenge

 

De Maartenschool ondersteunt de A.V. CIFLA bij het opzetten en uitvoeren van RACERUNNING