Oliebollenloop 2017

 

Op zondag 31 december 2017 houden we weer de Oliebollenloop. Dit is geen wedstrijd, maar een ontspannen loop voor Ciflaten en aanhang over het prachtige parkoers van de N70. Zowel hardlopers als wandelaars kunnen meedoen. Na afloop een lekkere bak koffie met een oliebol voor alle deelnemers. Let op: op deze zondag is er géén fartlek-training.

Aan de Oliebollenloop kan iedereen meedoen. Er zijn diverse tempogroepen voor de hardlopers. Sommige groepen doen de hele N70, andere groepen doen een deel van het parkoers. Er zijn ook wandelgroepjes die zelf een deel van de route kiezen.
Alle Ciflaten verzamelen om circa 9:45 uur in Hotel ’t Spijker, Rijksstraatweg 191, Beek-Ubbergen. Er is een ruimte voor omkleden en het achterlaten van je sporttas.
We starten om 10:00 uur. Na afloop is er voor elke Ciflaat een oliebol en een kop koffie.

We hopen vele Ciflaten te zien bij dit gezellige evenement!

 

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 

Partners

NeerlandiaHoutenVloeren kl

 

 

 

 

 

Sponsors Racerunning

gehandicaptensport kl

2ehandszorghulpmiddelen kl

gemeentebergendal kl

 

LogoBeideWeeshuizen

 

LogoWillisTowersWatson