Running Team Simba zoekt hardlooptalent

Nijmegen – Running Team Simba uit Nijmegen organiseert, in samenwerking met AV Cifla, op dinsdagmiddag 11 september en zaterdagmiddag 15 september 2018 talententesten voor jeugdige hardlopers.

  • Ben je tussen 11 en 18 jaar en vind jij hardlopen leuk dan ben je van harte welkom om je hardlooptalent te laten testen.
  • De testen zijn op atletiekbaan Brakkenstein aan de Heemraadstraat te Nijmegen en beginnen op beide dagen om 16:00 uur.
  • Als blijkt dat je over het nodige hardlooptalent beschikt dan mag je vervolgens enkele weken gratis met ons meetrainen.


Voor aanmelden en/of meer informatie over de talententesten kun je contact opnemen met Martijn Venhuizen (info@runningteamsimba.com of tel. 06-46046219).


Running Team Simba is gestart in augustus 2017 en heeft als doel het scouten en opleiden van talentvolle atleten uit Nijmegen en omgeving en daarnaast het trainen en begeleiden van regionale/nationale topatleten. In juli behaalden Manjorie Janssen en Yasmine Abbes een top 8 klassering bij de Europese Kampioenschappen onder 18 jaar in het Hongaarse Györ. Voor meer informatie over Running Team Simba zie ook: www.runningteamsimba.com

 

 

 fotowebsite 20180909