Meedoen? Schrijf je hier in!

Op Zondag 22 maart 2020 is er weer de Stevensloop. Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen? Grijp dan je kans:

Vanaf dinsdag 7 januari start de Stevensloop clinic van Cifla! Kun je 5 kilometer aan een stuk lopen en wil je meer? Of wil je sneller worden? Meld je aan voor deze clinic! Onder deskundige begeleiding trainen we samen voor de 10 km of de halve marathon bij de Stevensloop op zondag 22 maart 2020.

Trainingen zijn op dinsdagavond, donderdagavond, en zondagochtend. We starten vanaf de atletiekbaan in Brakkenstein, bij de ingang van het clubhuis.

Kijk op onze website www.cifla.nl onder trainingen-trainingstijden voor de verschillende starttijden. Afhankelijk van jouw voorkeur, het aantal keren dat je wilt trainen en je niveau kun je aansluiten bij één van de groepen. Weet je niet welke groep het beste bij je past? Neem contact met ons op via secretariaat@cifla.nl. Een training duurt inclusief inlopen en loopscholing ongeveer anderhalf uur. Er is plek voor ieder niveau! Wel is belangrijk dat je 5 km aan een stuk kunt hardlopen in een ontspannen tempo.

 

hoofd03 stevensloopclinic

 

Kosten

Voor slechts 25 Euro ben  je deze 3 maanden lid van Cifla. Heb je na de clinic de smaak te pakken, dan ben je daarna van harte welkom bij Cifla en nodigen we jou uit lid te worden van onze vereniging. En dit voor iets meer dan een tientje per maand!

Bereid je met Cifla voor op een mooie race!

Aanmelden en meedoen

Meld je aan via dit formulier

En maak 25 euro over op rekeningnummer NL67INGB0004459747  t.n.v. A.V. CIFLA Nijmegen, onder vermelding van ‘Clinic Stevensloop’.

Elke deelnemer krijgt een gratis Cifla reflectiehesje!!

 hoofd02 stevensloopclinic

 

Privacy

Voor deelname aan evenementen van AV Cifla geldt de privacyverklaring van AV Cifla, die te vinden is op de website.

Foto’s en video’s

Voor de communicatie op de website, sociale media en andere (lokale) media wil AV Cifla gebruik kunnen maken van foto’s en video’s gemaakt tijdens trainingen, wedstrijden en andere activiteiten van de vereniging. Op deze foto’s en video’s kunnen personen herkenbaar in beeld zijn. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit kenbaar maken aan de secretaris van onze vereniging (secretariaat@cifla.nl). De geplaatste foto’s en video’s op de website en sociale media van AV Cifla zullen wij in dat geval voor zover mogelijk verwijderen.

 

 

 

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN