Hoofd Wegclubkamp 2019

Het is weer zover: Clubkampioenschappen op de weg, de Zevenheuvelenloop!

We zetten onze traditie van clubkampioenschappen op de weg natuurlijk ook dit jaar voort. Als vanouds doen we dat tijdens de Zevenheuvelenloop, dit jaar op zondag 17 november. Er doen altijd veel Ciflaten mee, zorg dat jij er ook bij bent! Schrijf je in en geef bij vereniging Cifla op. Doe je niet mee, maar vind je het leuk om je clubgenoten aan te moedigen? Geef je dan op voor het Cifla supporterspunt. Mail voor meer info: communicatie@cifla.nl.

Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk mensen in hun Cifla-shirt lopen, zodat we goed zichtbaar zijn als vereniging. Je bent dan voor supporters herkenbaar als Ciflaat en maakt tevens reclame voor de club!

Voor iedereen die niet meedoet, maar wel wil komen aanmoedigen: kom naar voormalig Sionshof en vorm daar samen een supporterspunt.

Na de Zevenheuvelenloop is er gelegenheid om in café Groenewoud na te praten en te borrelen. In de zaal achter het restaurant wordt een deel van de ruimte voor ons vrijgelaten.

 

Laat je inspireren door de vlog van onze voorzitter!

 

Aanbod gebruik van Montesorrischool als omkleedruimte (ook voor niet-Ciflaten)

Als je meedoet of wilt supporteren ben je welkom in basisschool Montessori, zowel vóór als na de start. De school ligt aan de Heijendaalseweg 6 en is open tussen 11:30u en 16:30u. Er is altijd iemand aanwezig. Je loopmaatjes mogen ook aansluiten. In de school kun je het volgende verwachten:

  • Omkleedgelegenheid, koffie, thee
  • Verhalen, soep en broodjes na afloop

Laat mij wel even weten of je aanwezig bent in de school!

Vriendelijke groeten,

Jan van Well
(06-22474919) of janvanwell@antenna.nl

 Let op: Ciflaten moeten zich wel even melden via janvanwell@antenna.nl of 06-22474919.

Veel Succes!

Bestuur A.V.Cifla

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN