Nijmegen, 9 maart 2020

Sinds eind vorig jaar is er een commissie actief speciaal voor trainerszaken, de trainerscommissie (TC). Het doel van de TC is het borgen van de belangen van de Cifla-trainers binnen onze vereniging. Je kan hierbij denken aan opleidingen voor de trainers, maar ook zorgen dat er voldoende trainers zijn. Alles waardoor je als Cifla-lid bij iedere training een gewaardeerde trainer aantreft zal de TC organiseren. Voor de inhoudelijke training (technische zaken) blijft de trainer zelf verantwoordelijk.

Omdat de TC nieuw is, zoekt de commissie samen met trainers en bestuur nog naar de juiste invulling. De commissie bestaat uit Gerdie Houterman, Frenske Eijsermans, Jasper Rosmulder en Jan Poelen. Als er zaken zijn die je als Ciflaat graag met de TC wilt bespreken mag je ons altijd persoonlijk aanspreken of een mail sturen naar TC@Cifla.nl.

Bestuur A.V. Cifla

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN