Dit jaar geen officiële baankampioenschappen van AV Cifla, maar toch de mogelijkheid om je te meten met je clubgenoten op de baan. Loop de Challenge!

Doe dit individueel of tegen elkaar, wanneer dit mag volgens de regels, ergens op een atletiekbaan, ergens tussen nu en eind september.

Wellicht is het handig om af te stemmen met je trainer. Hij of zij is op de hoogte wanneer er op de baan gelopen mag worden en welke regels er in acht gehouden moeten worden. Wellicht kan je de Challenge lopen tijdens je baantraining. Het initiatief ligt bij jullie, de lopers!

Breng ons op de hoogte van de uitslag. Bewijs van je eindtijd is niet nodig, maar wel handig (bijvoorbeeld een kopie van je Strava) en vertel daarnaast je verhaal: waarom, waar en tegen wie liep je de Challenge?

Wij maken klassementen op van de volgende afstanden: 400 meter, de 1500 meter en de 5000 meter. Als je wilt loop je alle drie de afstanden. We maken klassementen van de genoemde afstanden en maken onderscheid tussen dames en heren (geen leeftijdscategorieën, wel vermelding van de leeftijdscategorie).

De winnaars krijgen een leuke attentie en degenen met het leukste verhaal achter de Challenge eveneens. Je hoeft dus niet persé hard te kunnen rennen, het verhaal achter je Challenge is net zo belangrijk!  

Regels:

  • Afstanden 400m., 1500m. en 5000m. Kies zelf je afstand en of afstanden. Zorg dat het aantal gelopen rondes behorende bij de afstand klopt. Bij een 5000 meter is dat best een uitdaging!
  • Loop op een atletiekbaan, waar maakt niet uit, hou je wel aan de geldende regels.
  • Loop alleen of tegen elkaar, hou je daarbij aan de geldende regels. Stem dit eventueel af met je trainer.
  • Mail je uitslag (tot een tiende achter de komma) + je gegevens (naam, leeftijd, geslacht) + je eventuele bewijs (Strava-link) & je eventuele verhaal naar rensverboeket@hotmail.com
  • De Challenge loopt tot de laatste dag van september. Halverwege zullen we een tussenstand bekend maken.

Loop ze!

Commissie Baanclubkampioenschappen A.V. Cifla

 

 

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN