Onder speciale omstandigheden werd op 15 september de CIFLA ALV gehouden, hieronder de belangrijkste  besluiten

 

Eenmalige verlaging contributie
Zoals je in de verzonden factuur hebt kunnen lezen, heeft de ALV ingestemd met een eenmalige verlaging van de contributie met 15 euro. Door de Corona-crisis vallen de kosten voor Cifla dit jaar lager uit, onder meer door verlaging van de baanhuur. Daarbij hebben de trainingen voor een langere periode noodgedwongen stilgelegen.

Wisseling leden bestuur
De ALV nam afscheid van Geoffrey Schouten als bestuurslid. Hij was vele jaren penningmeester en in zijn laatste bestuursjaar algemeen bestuurslid. Dank voor je inzet, Geoffrey! De ALV koos Annelies Dickhout unaniem tot nieuw lid van het bestuur.

Kleding trainers
De ALV heeft ingestemd met de aanschaf van een kledingpakket voor de trainers om zo onze Cifla trainers een professionele en herkenbare uitstraling te geven. Met het daarvoor gereserveerde budget gaat de trainerscommissie ervoor zorgen dat onze trainers er weer piekfijn uitzien.

 

 Hoofd uit de ALV 2020

 

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN