Bericht van de trainerscommissie: trainen tijdens corona

Nog steeds hebben we wereldwijd last van de Coronacrisis, maar gelukkig kunnen we onze sport wel uitoefenen (en dat geldt niet voor iedere sport). Strava ontploft van de mooie/leuke/indrukwekkende loopprestaties van onze leden. De schema’s die onze trainers wekelijks aan hun atleten meegeven liggen daar zeker aan ten grondslag! 

Niettemin heeft de coronacrisis ook voor ons consequenties en hebben we in oktober helaas opnieuw moeten besluiten om alle trainingen stil te leggen. Hiermee komt de baantraining te vervallen en moeten we alleen of in kleine groepjes, zonder trainer, onze trainingen doen.

Trainerscommissie (TC) en bestuur willen graag nog een keer toelichten waarom de keuzes zijn gemaakt zoals ze zijn gemaakt en introduceren de Cifla routekaart. De routekaart geeft inzicht in wat te verwachten van de Cifla trainingen en het gebruik van faciliteiten als maatregelen van de overheid worden aangepast. Hieronder vind je de routekaart en een nadere toelichting.

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN