Over warm, aanmoedigen en teamgevoel

374 times

De jeugdgroep Cifla deed het goed bij Marikenloop

De dames Frederike, Guusje, Lara en Myrthe liepen op zondag de 5km bij de vrouwen. Er liepen ruim 300 junioren dames mee! Frederike vond het wel benauwd, maar liep naar een goede tijd. Lara ging lekker, maar vond achteraf dat ze nog niet alles had gegeven, zit nog meer in! Guusje ging als een speer en snelde naar de 8e plek. Myrthe deed het rustig aan en liep samen met haar zusje.

Ook de mannen Jasper, Jeroen, Yoran, Joris, Merijn en Niels deden het goed. Zij liepen zaterdagavond mee met de 5km van de eerste mens’s only editie van de Marikenloop.
Het mannen junioren podium was bijna helemaal Cifla! Jeroen werd 2e achter Rafael Tromp (ook van Cifla!) en Jasper werd 4e. Joris liep samen met zijn vader zijn eerste 5 km ooit in een supertijd

Yoran vertelt: ”Het was heel warm om te lopen, ook al was het al avond. De volgende dag werd het nog warmer. Gelukkig was de route voor het grootste deel in het bos. Het was leuk dat de jongens en de meiden apart liepen want daardoor kon je elkaar ook aanmoedigen, dat gaf wel extra teamgevoel.”

Patricia Heymen

 

Last modified on vrijdag, 14 juni 2019 13:44
Login to post comments