Recordregen op BCK 2018

Geslaagde Baanclubkampioenschappen 2018: regen van Clubrecords en enthousiaste Racerunners

Op de zonovergoten atletiekbaan in Brakkenstein regende het donderdag en zaterdag clubrecords! Op de eerste dag van de gezellige Cifla clubkampioenschappen konden maar liefst 5 records worden bijgeschreven: René van Halderen (400m), Marco Jans, Harrie Verlinden, Karen Wijlaars en Patricia Heymen (allen 1500m)

Op zaterdag kwamen er nog eens 5 records bij: gelopen door: René van Halderen (800 m), Marco Jans (5000 m), Harrie Verlinden (3000 m) en Karen Wijlaars (800 m).  In totaal werden er 10 nieuwe records gelopen, geldig in 15 verschillende categoriën. Enkele Ciflaten hadden superbenen. Marco Jans liep 2 clubrecords in vier categorieën. 

Allemaal van harte gefeliciteerd!

De records zijn tijdens de kampioenschappen bijgehouden door de clubrecordcommissie. Heb je het idee dat jouw tijd ook een clubrecord was en per ongeluk niet is meegenomen in de registratie, stuur dan een mail naar clubrecord@cifla.nl of geef je record door via het formulier op de site.

Ook de Racerunners deden weer van zich spreken: met verve werd gestreden om de ereplaatsen op de 100 en 200 m. Hun uitslagen vind je hieronder

Zie atletiek.nu voor alle ander uitslagen van donderdag 28 juni en zaterdag 30 juni.   Hieronder de details van de nieuwe records. Op de clubrecords pagina's vind je alle clubrecords