Beste Ciflaten,

Het wereldwijd verspreid coronavirus zorgde er ineens voor dat ons dagelijks leven vanaf halverwege maart op z'n kop werd gezet. Het samen trainen in groepen, deelnemen aan wedstrijden en gezellig even bijkletsen tijdens of na het trainen, zoals we dat altijd deden, kon niet meer. Maar we lieten ons gelukkig niet kisten. Met doorzettingsvermogen en creativiteit lukte het ons om onze hardloopsport met plezier en op een veilige manier voort te zetten.Talloze initiatieven binnen en buiten onze hardloopvereniging kwamen tot stand. Van een sociaal duurloopje samen met je loopmaatje tot zelfs virtueel  georganiseerde wedstrijden, voor iedereen zat er wel wat bij Onze communicatiecommissie heeft niet stil gezeten en heeft de vaak regelrechte topprestaties op een rij gezet, zie hieronder. Laat je hierdoor vooral ook inspireren voor 2021, blijf genieten van het hardlopen!

Clubrecords:

Christian Bakker, Noortje van Doesum, Mike Foppen, Mark Jillissen, Arno Luft verbraken clubrecords. Mike Foppen vond dat het daar niet bij moest blijvenen verbrak ook maar meteen twee  Nederlandse records. Bij de jeugd werden clubrecords verbroken door Yasmine Abbes, Jochem Cox, Madelief Folkers, Teun ter Haar, Lieke Hoogsteen, Pien Nieuwenhuis, Vienna Janssen, Joris Lensen en Kaate Mulders.

NK’s

Er werden ook NK's georganiseerd en daar was Cifla goed vertegenwoordigd

Medailles zijn gehaald door:

  • De racerunners: Siebe van het Hoof en Suze Janssen;
  • De jeugd: Yasmine Abbes, Teun ter Haar, Abdirahman Mohamed en Stefan Nillessen;
  • De volwassenen: Renske Dickhout, Noortje van Doesum, Mike Foppen, Mark Jillissen, Ruth van der Meijden, Julia van Velthoven en Marijke de Visser.

2021

Hopelijk hebben deze mooie prestaties en creatieve vondsten van clubgenoten je geinspireerd. We kijken uit naar al jullie hardloopinitiatieven in 2021. Het liefst willen we natuurlijk weer ‘gewoon’ samen trainen.

In elk geval een heel mooi 2021 gewenst met veel loopplezier!

Bestuur A.V.CIFLA: Karen, Wouter, Hester, Annelies

 

 

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN