Nieuwe voorzitter en secretaris

 

 

Op de ALV van 5 april j.l. zijn Karen Wijlaars en Hester Pardoel gekozen als nieuwe voorzitter resp secretaris van CIFLA. Hieronder stellen zij zich voor

 

Hallo allemaal,


Mijn naam is Karen en sinds 5 april mag ik voorzitter zijn van onze hardloopvereniging A.V. Cifla. Ik kom oorspronkelijk uit Rosmalen en heb bijna mijn hele leven in de omgeving van Den Bosch gewoond. Ondertussen woon ik met mijn vriend Rogier bijna 4 jaar in Nijmegen en dat bevalt me nog steeds goed. Professioneel heb ik inmiddels ruim 15 jaar werkervaring als jurist. Mijn huidige functie is senior bedrijfsjurist bij een verzekeringstussenpersoon.

 

Mijn grote hobby hardlopen is ongeveer 12 jaar geleden begonnen, toen ik in Vught startte als wedstrijdatleet bij atletiekvereniging Prins Hendrik. Ik heb toen veel wedstrijden gelopen, zoals baanwedstrijden, wegwedstrijden en de cross. Na mijn verhuizing naar Nijmegen ben ik lid geworden bij A.V. Cifla, waar ik me vanaf het eerste moment thuis voelde. Nog steeds train ik er met veel plezier.

 

Als ik niet aan het werk of sporten ben, geniet ik samen met Rogier van het Bourgondische leven. Daarbij vind ik het heerlijk om op pad te gaan met vrienden, familie, sportmaatjes en collega’s. Dit kunnen sportieve of culturele activiteiten zijn, maar ik kan ook genieten van een heerlijk etentje of borrel, waarbij ik soms graag zelf kook. 

 

Verder vermaak ik me vaak met leuke reizen, zoals stedentrips en sportieve reizen. Ik houd van de gezellige drukte van een stad of juist van de mooie omgeving in de natuur. En Rogier en ik genieten dagelijks van onze allerliefste kleine teckels Puck en Lukas.

 

Ik kijk ernaar uit om mijn rol als voorzitter op te pakken en eraan bij te dragen dat wij met z’n allen met veel plezier en enthousiasme kunnen blijven hardlopen bij A.V. Cifla.   

Karen Wijlaars 

        
voorzitterkarenkl    

 

Hoi beste Ciflaten,

Ik ben sinds de ALV de nieuwe secretaris van Cifla. Ruim 4 jaar ben ik lid bij Cifla en ik heb me van het begin af aan thuis gevoeld bij deze vereniging. Cifla sprak me aan vanwege de ongedwongen sfeer onderling, met daarbij ruimte voor ambitie richting je wedstrijden wanneer je dat wil. Dat laatste had ik ook wel nodig, want mijn eerste vraag aan Theo was of ik in hetzelfde jaar mijn eerste wegmarathon en de Salomon 4Trails (een vierdaagse trailrun in de Alpen) zou kunnen lopen. Nou dat kon wel 😉 en heb ik ook dat eerste jaar gedaan. 

Ik loop niet zo hard, maar wel graag lang, soms op de weg, maar met name trailruns. Ik geniet dan enorm van het buiten zijn in een mooie omgeving. Ons trainingsgebied rondom Nijmegen is al zo prachtig, maar ook buiten Nederland, in de bergen kies ik soms een mooi gebied om een trailrun te gaan doen.

Naast lopen, hou ik ook van schaatsen en ben ik ook regelmatig met de mtb of racefiets buiten te vinden. Ik geniet van actieve vakanties, die vaak in de bergen zijn.

Ik werk als Category Manager bij een IT distributeur hier in Nijmegen. Dat betekent dat ik een deel van ons assortiment bepaal en beheer. Ik zorg dat de juist producten ingekocht worden en dat die voorraad ook weer snel verkocht kan worden door bepalen van het prijsbeleid, of een speciale actie voor op te zetten.

Eerder heb ik verschillende vrijwilligersfuncties bij verenigingen gedaan; ik was regiocoördinator toerskaten bij de KNSB, jurycoördinator bij schaatswedstrijden en verzorgde 6 jaar de nieuwsbrief voor de schaatsvereniging. Nu heb ik heel veel zin om die energie in te zetten bij Cifla in het bestuur. Zo draag ik mijn steentje bij binnen een vereniging waarin ik me thuis voel.

Hester Pardoel

   
hestersecretariskl