Clinic Marikenloop

 marikenloop editions banner

Clinic Marikenloop: Ladies, Men’s en Trail Edition

De Marikenloop breidt haar activiteiten uit in 2019. Op zondag 19 mei is de traditionele Ladiesrun, op zaterdag 18 mei is er een (nieuwe) Men’s Edition en Trail Edition. Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen? Grijp dan je kans:

  1. Wil jij je tijd verbeteren bij de Marikenloop Ladies of Mens Edition? Kom 3 maanden meetrainen met Cifla! Je zult merken dat je met onze baan-, fartlek- en intervaltrainingen snel resultaat boekt. Wanneer je 5 km aan een stuk ontspannen kunt lopen, dan kun je je hiervoor aanmelden.
  1. Wil je meedoen met de trailrun van de Marikenloop? Train met ons mee! Maandelijks is er een speciale trailruntraining met veel aandacht voor techniek. En vrijwel iedere maand maken we samen een trailruntocht in de wijdere regio. Daarnaast kan je meedoen met interval-, baan- en fartlektraining. Om mee te doen met de trailruntrainingen moet je 10 kilometer ontspannen kunnen lopen.

Vanaf zondag 3 maart start de Marikenloop clinic van Cifla. Je kunt instromen t/m half maart, eventueel later in overleg met het secretariaat. Kies je doel  en train onder deskundige begeleiding samen voor de Marikenloop Ladies, Men’s of Trail Edition. Je wordt dan tijdelijk lid voor 3 maanden voor maar 25 euro.

Trainingen zijn op dinsdagavond, donderdagavond, en zondagochtend. We starten vanaf de atletiekbaan in Brakkenstein, bij de ingang van het clubhuis.

Kijk op onze website www.cifla.nl onder trainingen-trainingstijden voor de verschillende starttijden. Afhankelijk van jouw voorkeur, het aantal keren dat je wilt trainen en je niveau kun je aansluiten bij één van de groepen. Weet je niet welke groep het beste bij je past? Neem contact met ons op via secretariaat@cifla.nl. Een training duurt inclusief inlopen en loopscholing ongeveer anderhalf uur. Er is plek voor ieder niveau!

Kosten

Voor slechts 25 euro ben je deze 3 maanden lid van Cifla. Heb je na de clinic de smaak te pakken, dan ben je daarna van harte welkom bij Cifla en nodigen we jou uit lid te worden van onze vereniging. En dit kost nog geen tientje per maand!

Bereid je met Cifla voor op een mooie race!

Aanmelden en meedoen

Om aan te melden stuur een e-mail naar secretariaat@cifla.nl met daarin je naam adres, geboortedatum en telefoonnummer

En maak 25 euro over op rekeningnummer NL67INGB0004459747  t.n.v. A.V. CIFLA Nijmegen, onder vermelding van ‘Clinic Marikenloop’.

Elke deelnemer krijgt een gratis Cifla reflectiehesje!!

hoofd marikenloopclinic 2

Privacy

Voor deelname aan evenementen van AV Cifla geldt de privacyverklaring van AV Cifla, die te vinden is op de website.

Foto’s en video’s

Voor de communicatie op de website, sociale media en andere (lokale) media wil AV Cifla gebruik kunnen maken van foto’s en video’s gemaakt tijdens trainingen, wedstrijden en andere activiteiten van de vereniging. Op deze foto’s en video’s kunnen personen herkenbaar in beeld zijn. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit kenbaar maken aan de secretaris van onze vereniging (secretariaat@cifla.nl). De geplaatste foto’s en video’s op de website en sociale media van AV Cifla zullen wij in dat geval voor zover mogelijk verwijderen.