Jeugdtrainingen bij Cifla

 

Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en lijkt hardlopen je wat? Dan is Cifla misschien wel de vereniging voor jou! Daar waar je bij andere verenigingen verplicht wordt aan alle verschillende disciplines van de atletiek sport deel te nemen, richten wij ons bij Cifla op het hardlopen zelf! Twee keer per week wordt er getraind. Dit is op dinsdagavond van 18:00 uur tot 19:30 uur een op de baan, en op zaterdag van 10:00 uur tot 11:30 uur een training in het bos of op locatie.

Cifla is een vereniging waar iedereen zich veilig en thuis moet voelen. Zeker bij onze jeugd staat dit principe hoog in het vaandel. Binnen de trainingen wordt gewerkt om een ieder zijn persoonlijke doelen te bereiken. Daarnaast speelt het hebben van plezier in de trainingen een belangrijke rol! In alle trainingen wordt er gewerkt volgens een vaste opbouw, waarin de fysieke arbeid afgewisseld wordt door spelvormen. Dit wel allemaal gericht op het behalen van de persoonlijk gestelde doelen.

De trainingen staan onder leiding van jonge, enthousiaste en gediplomeerde trainers. Samen met de sporters kijken zij naar scherpe, maar haalbare doelen. Vanuit het NOC-NSF wordt gevraagd dat alle trainers die met onze jeugd werken, een geldige verklaring omtrent gedrag kunnen overleggen. Uiteraard zijn onze trainers allemaal in het bezit van een geldige verklaring omtrent gedrag.

Enthousiast geworden om een training bij Cifla te gaan volgen? Geheel vrijblijvend kan je drie keer met Cifla meetrainen. Stuur een mail naar jeugdtrainer@cifla.nl en overleg met de trainers wanneer je met ons mee komt trainen.

 

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 

Partners

NeerlandiaHoutenVloeren kl

 

 

 

 

 

Sponsors Racerunning

gehandicaptensport kl

2ehandszorghulpmiddelen kl

gemeentebergendal kl

 

LogoBeideWeeshuizen

 

LogoWillisTowersWatson