Nijmegen, 9 maart 2020

Beste Ciflaten,


Vanaf morgen hebben we een nieuwe vaste verzamelplek voor alle Cifla-trainingen. Dat is bij de tribune aan de boszijde van de Atletiekbaan. We vragen jullie daarom voortaan daar te verzamelen en niet voor of in het clubhuis van Nijmegen Atletiek.  Het clubhuis is van Nijmegen Atletiek en kan daarom alleen gebruikt worden door haar leden. Soms lijkt het klein; bijvoorbeeld even schuilen in het halletje vanwege de regen, maar dat is niet de bedoeling. Dat geldt ook voor de faciliteiten, zoals het gebruik van de toiletten, de kluisjes of de kleedkamers.  We hebben bovendien eigen kleedkamers met toiletten en kluisjes. We vragen jullie hiervan gebruik te maken.
Een drankje aan de bar in het clubhuis kopen om dat daar te drinken blijft wel mogelijk. Willen jullie hier voortaan rekening mee houden?

Alvast dank en sportieve groeten!

Bestuur AV Cifla

Karen, Hester, Wouter, Geoffrey en Tim

 

 

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN